Sunday, November 6, 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuanya .

Hmm . Apa nak buat ya .
Oh ya .!
Aku ada satu blog lain .

Pada mulanya aku nak buat blog tuh untuk angan angan aku je . Tapi lain pulak jadik nya . Aku amik keputusan yang aku nak buat cerita or maybe novel .
Tapi itu tak pasti lagi . Tapi yang aku pasti aku ada banyak idea untuk menulis . Cuma cara penyampaiannya kepada pembaca tuh yang aku kena baik kan lagi .

Idea aku semuanya datang dari angan angan aku . Kadang kadang tuh , angan angan aku tuh sampai meraban tahap cipan dah bila di fikirkan balik .

Bila difikirkan balik , aku tak patut lah selalu sangat berangan . Merosakkan minda aku je nanti . Tapi untuk pengetahuan korang , berangan tuh lebih indah dari realiti . Itulah kenyataannya .



Okay . Sebenarnya aku tak tau nak tulis apa .
Tapi disebabkan sekarang ni mood aku nak menulis je ,
so aku pon menulis je la . Walaupun meraban .


No comments: