Wednesday, December 11, 2013

Sedih , Dia Tahu ?

Assalamualaikum .

Hmm , betul lah kata sesetengah insan .
'Jangan stalk , nanti buat sakit hati .'

Nampak nya , memang betul apa yang dia orang cakap kan . Sedih sangat sekarang nih .

Mungkin itu hanya kenangan dia dengan gadis tuh , tapi hati aku sakit . Aku baru nak rasa happy sikit sebab dia baru pm aku semalam .

So hati pun gedik gedik lah nak stalk wall dia . Hmm , sekali . Amik kau !

Cara dia layan gadis tuh , haih .

Sentap babe !

Kejadian nih membuatkan aku rasa macam , macam , macam aku tak ada harapan nak together gether dengan dia .

Nak meluahkan ?

Lagi lah aku takut !

Takut dari kawan menjadi lawan hanya kerana sebuah perasaan .

Setiap kali rindu , aku doa .
Setiap kali ingat , aku doa .

Tahu ke dia ?

No comments: